Næringslivsdagen:

Ivar Næss og Allan Troelsen

Norsk Kvalitetsmat fikk Utviklingsprisen 2021

Næringslivsdagen 2022 ble avholdt på Kulturhuset i Surnadal onsdag 23. mars. Underveis i arrangementet ble utviklingsprisen for 2021 utdelt. Dette er utdeling nummer 21 i rekken.

Publisert Sist oppdatert

Sparebank 1 Nordmøre sin Utviklingspris blir hvert år utdelt til en lokal aktør som bidrar med noe egent og spesielt i lokalsamfunnet.

En av de viktigste målsetningene for SpareBank 1 Nordmøre er å være med å bidra til verdiskaping og utvikling. Dette gjør de blant annet gjennom sponsing, tilskudd, støtte og gaver. Ett av disse tiltakene er den årlige utdelingen av SpareBank 1 Nordmøres Utviklingspris.

Prisen fungerer som motivator og anerkjennelse for alle aktører i lokalsamfunnet, og Sparebank 1 Nordmøre understreker at det også i år er mange som fortjener en slik pris. Dette betyr at det er mange gode krefter som bidrar til positiv utvikling av lokalsamfunnet, og det er selvfølgelig utrolig positivt.

I fjor var det Sanitetskvinnene som vant prisen. Denne utdelingen kan du lese om her.

En bedrift som gir store ringvirkninger for næringslivet lokalt


I år var det Norsk Kvalitetsmat som vant. Administrerende direktør i Sparebank 1 Nordmøre, Allan Troelsen, forteller at de er glade og stolte av å kunne overrekke en absolutt velfortjent pris til Norsk Kvalitetsmat. De begrunner årets utdeling med at bedriften blant annet bidrar til store ringvirkninger i næringslivet lokalt, at de har et stort fokus på produktutvikling av kvalitetsprodukter og effektivisering, samt at de har et fokus på bærekraft.

Daglig leder i Norsk Kvalitetsmat, Ivar Næss, utrykte stor takk for prisen. Han benytter samtidig oppmerksomheten til å gi skryt til sine medarbeidere og kolleger.

Powered by Labrador CMS