Med lang og variert erfaring innen finansbransjen overtar Arne Elven ledelsen av privatmarked (PM) i SpareBank 1 Nordmøre. Her sammen med adm. direktør Allan Troelsen (t.v.)
Med lang og variert erfaring innen finansbransjen overtar Arne Elven ledelsen av privatmarked (PM) i SpareBank 1 Nordmøre. Her sammen med adm. direktør Allan Troelsen (t.v.)

Arne Elven er ny direktør privatmarked i Sparebank 1 Nordmøre

Arne Elven (48) er ansatt som ny direktør for privatmarked i SpareBank 1 Nordmøre. Samtidig trer han inn i bankens konsernledelse, skriver SpareBank 1 Nordmøre i ei pressemelding torsdag.

– Vi var i dialog med mange godt kvalifiserte kandidater, men med Arne er vi trygge på at vi landet den beste kandidaten for SpareBank 1 Nordmøre. Han har meget allsidig og relevant ledererfaring og det er også en stor fordel at han både kjenner og forstår SpareBank 1. Han har relevant ledererfaring, er meget allsidig og har meget gode personlige egenskaper. Det er heller ikke noen ulempe at han både kjenner og forstår SpareBank 1 Alliansen. Vi gleder oss til å få med ham på laget og sammen styrke bankens videre vekst og verdiskaping, sier adm. direktør Allan Troelsen.

Elven har jobbet i en rekke stillinger hovedsakelig i SpareBank 1 SMN siden 2007. Han kommer nå fra stillingen som regionbanksjef i SpareBank 1 SMN. I tillegg til å ha lang fartstid fra SMN, var Elven avdelingsbanksjef i Eika-banken Meldal Sparebank i tre år.

– Jeg ser frem til å bli kjent med en ny organisasjon, og vil bruke den nærmeste tiden til å bli kjent bankens medarbeidere, sier Elven.

Leif Joar Almvik, som har vært direktør for privatmarked siden 2012, trer samtidig ut av konsernledelsen og inntar rollen som strategisk rådgiver for privatmarked.

Powered by Labrador CMS