Straks klare for countrymusikk i korform

Inviterer til countrykveld

Fredag 29. og lørdag 30. oktober slår Tordenskjold Songlag til med countrykveld i henholdsvis Bøfjorden grendahus og Myrvang forsamlingshus på Kvanne. Øvelsene i er godt i gang, og onsdag kveld var første øving med bandet.

Publisert Sist oppdatert

-Vi er glade for å endelig komme i gang, arrangementet er blitt utsatt to ganger, sier leder Elsa Kvande.

Våren 2020 hadde koret planer om tur til Italia. Turen var booket og det meste klart da pandemien slo inn. Da det etter hvert ble klart at det ikke ble noen tur denne gang, startet øvingen med det planlagte countryrepertoaret.

Først var tanken å holde arrangementene høsten 2020, men nå er de endelig i gang. Repertoaret begynner å sitte, Tore Settemsdal, Lars Settemsdal og Erling Solem er på plass bak instrumentene, og saloonen er snekret, kulisser må til.

Per Ivar Østbø har snekret saloon. Anita Svendsli er første gjest.

Sosialt arrangement

Det er tredje gangen koret gjennomfører et lignende arrangement. For noen år siden var det irsk aften som sto på plakaten, og senere fransk aften. Disse gikk også av stabelen i Bøfjorden og i Myrvang

Etter nitidig øving sitter repertoaret. -Det begynner å bli bra nå, oppmuntrer dirigent Elin Persson
Uten mat og drikke... Bakels og græt, sjokolade og kaffe må til for å holde blodsukret oppe på travle øvingskvelder

-Vi liker å opptre i grendene, sier Kvande. Det betyr sjølsagt ikke at vi ikke liker å opptre på kulturhuset. Men vi synes det er viktig at ting foregår også utenfor sentrum. Vi vil gjøre vårt for at det skal skje.

Nytrykte plakater ligger klare i esker. De skal deles ut blant kormedlemmene, som sørger for å få hengt dem opp på ulike streder i bygda. Plakaten er den Amfi Kreativ som har sponsa.

-De sa ja med en gang da vi spurte. Vi leverte en skisse, og fikk en flott plakat tilbake. Det er vi veldig glade for. Å drive frivillig kulturarbeid koster penger, så vi er glade for alle bidrag

Elsa Kvande påpeker at dette ikke er en konsert, men en countrykveld. Det betyr at arrangementet fortsetter etter at koret har sunget fra seg. Det blir salg av hamburger, snacks, kaker, kaffe, øl og vin. Skjenkebevillingen har de til klokken to, så det skulle være duket for en lang og trivelig kveld.

-Vi gleder oss selvsagt til å synge, men vi gleder oss like mye til å være sosiale, smiler Kvande.

Powered by Labrador CMS