ANNONSE:

Rindal kirke
Rindal kirke

Informasjon fra kirken i Rindal, jula 2021

På grunn av de nye smittevernstiltakene blir det endringer i gudstjenestelisten i Rindal i år også.

Vi vet at det er mange som har lyst til å gå i kirken på julaften. Siden det nå er satt en grense på 50 deltakere, velger vi i år, som i fjor, å sende gudstjenesten digitalt. Det blir med andre ord ingen fysisk gudstjeneste i Rindal 24. desember i år heller.

Lenke til gudstjenesten vil bli publisert både her på Trollheimporten, www.rindal.kirken.no og på https://www.facebook.com/kirkenirindalogsurnadal/.

1. juledag er det vanligvis gudstjeneste i Øvre Rindal kapell. Denne blir flyttet til Rindal kirke, rett og slett fordi det er enklere å overholde smittevernsreglene der.

Det er en grense på 50 deltakere på arrangementer innendørs, der kohorter kan sitter sammen med en meters mellomrom til neste kohort. Alle registreres med navn og telefonnummer når man kommer til kirken, før man blir vist til sitt sete. Munnbind er påbudt der man ikke kan holde minimum en meters avstand i alle retninger. Man skal ha på munnbindet til man har funnet setet sitt, altså når man kommer til kirken og når dere drar, samt om man skulle ha behov for å forlate plassen deres under gudstjenesten.

Deltakerlisten gjør det mulig for kommunelegen å drive smittesporing om det skulle bli aktuelt. Listen makuleres etter 14 dager.

Vi gjør alt vi kan for at dere skal føle dere trygge og ivaretatt på gudstjeneste.

Velkommen til gudstjeneste i Rindal kirke 1. juledag kl. 12:00.

Vi ønsker alle en velsignet, god jul! Ta vare på hverandre.

Powered by Labrador CMS