Rindal Vel:

Ødeleggelser på Tjønna

I den siste tiden har desverre mindre enn en håndfull ungdommer herjet med utstyret på Tjønna.

Det har flere ganger vært store, tunge bord veltet uti vannet, flytebrygga har løsnet slik at bord blir fraktet rundt på vannet med den. Dette har ført til at noen har flyttet ett bord oppå den nye vanntrampolina vår, og dermed har det blitt hull i den. Vi har prøvd å lappe sammen hullene igjen, men det er svært vanskelig. I dag var flytebrygga flyttet helt inntil den «vanlige» brygga, slik at det rett og slett var livsfarlig å hoppe fra brygga og ut i vannet. Det er også store ødeleggelser på bord som det har vært brent bål på.

Det er flere som har spurt oss om nytt volleyballnett, siden det vi hadde i fjor ble brent opp, men slik som situasjonen er nå, tør vi dessverre ikke å henge opp nytt nett.

Vi har fått flere tips om hvem det er som herjer på dette viset, men mangler konkrete bevis. Derfor oppfordrer vi alle om å ta seg en tur på kveld/natt og prøve få tatt bilde av de som arbeider intens med å ødelegge for oss, slik at vi får anmeldt og sendt erstatningskrav.

Vi prøver så godt vi kan for å ha en innholdsrik, fin og ryddig badeplass, men det er veldig vanskelig når noen gjør alt de klarer for å ødelegge.

Rindal vel.

Powered by Labrador CMS