Surnadal IL handball

Ungdommer i håndballklær

J20 ferdig med sine to første kamper på to døgn

Lørdag spilte Surnadal J20 sin andre kamp, dette også bortekamp. Denne gang mot Heimdal 2. Surnadalingene var lite mannskap og tapte kampen. Neste helg blir lagets første hjemmekamp.

Første omgang

På grunn av ferien og skade, stilte Surnadal med kun åtte jenter under lørdagens kamp. De startet kampen godt, og knappe 13 minutter uti kampen ledet surnadalingene med stillingen 4-7.

Men det viste seg å bli en hard kamp. Det ble uavgjort 7-7 og surnadalingene gikk i ledelsen igjen i 20. minutt med 7-8. I samme spilleminutt ble det 8-8 og hjemmelaget fikk to mål til før pause, og pauseresultatet ble 10-8 til hjemmelaget.

Andre omgang

Hjemmelaget fortsatte sitt driv fra slutten av førsteomgangen, og før seks minutter var gått ut i andre omgang hadde hjemmelaget fått inn sju mål. Stillingen ble da 17-8. Så det ble en periode med ti mål imot surnadalingene, på slutten i første omgang og starten i andre omgang. Men et stort minutt etterpå meldte Surnadal seg på scoringslisten igjen da stillingen ble 17-9.

Kampen endte 28-15. Med tanke på at stillingen var 17-8 før seks minutter var gått av andreomgangen, vil det si at resten av andreomgangen gav 11 mål imot samtidig som surnadalingene fikk inn 7 mål. Dette viser at selv om jentene låg under med mange mål, var få spillere og sliter etter sykdom, kjempet de godt til siste slutt.

Surnadals spillere lørdag var Emilie Holsbøvåg, Synne Kvendset Fiske, Emilie Brøske Rønning, Iselin Henden Dalsegg, Guro Botten Sletnes, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø.

Bra innsats

Trener Roar Bævre synes de første tyve minuttene var bra, og at de stod kjempebra i forsvar. Og det var bra målvaktsredninger hele kampen.

Det går på kondisjon. Det er ikke nok å holde i to omganger med åtte spillere, og mange har nylig hatt sykdom som de fremdeles sliter med. Så man kan ikke forvente mer.

–Når de har pusten, spiller de bra, smiler han.