Surnadal IL handball

Ungdommer i håndballklær

20-årslagets første kamp

Publisert Sist oppdatert

Surnadal IL sitt nystarta 20-årslag hadde sin første kamp torsdag da de besøkte Orkanger IF.  De trener ilag med damelaget, og er trolig det første 20-årslaget i klubben. 

God innsats

Surnadalsjentene spilte en bra førsteomgang, og de fulgte hjemmelaget ganske godt helt til et fem-minutts tid ut i andreomgang.

Surnadal stilte med få spillere, og startet kampen med bare to på benken. Etter 3-4 minutter måtte ei gå ut på grunn av skade. Dermed mistet de en av playmakerne sine, og de hadde kun én i reserve resten av kampen. Det ble få bytte, og de ble naturlig nok trolig ganske slitne både i hode og kropp.

–Det ble litt feilpasninger, men når de yter innsatsen er det helt i orden, smiler en fornøyd trener etter kampen, Roar Bævre, som også sier at spillerne var godt fornøyde og i godt humør etter kampen.

Artig kamp

Siden det var få spillere, var det heller ikke så mange foreldre der. Likevel kan treneren fortelle at de hørte dem fra tribuna. Om de ikke var så mange, var de en veldig bra heiagjeng.

Det var en bra kamp. Treneren sitter igjen med en god følelse selv om de tapte med over ti mål, og skryter av at det var kjempeinnsats på alle.

Det var en bra og artig kamp å se på.

–De kjørte avtaler og det ble en del spill, og de stod godt i forsvar, roser Roar spillerne.

Ved pause var det 9-6, og kampen endte 23-10.

Spillestaben

På grunn av høstferie var det få spillere, og det vil de også ha ut uka og neste uke. Uansett går de på med krum hals.

Surnadal har 13 spillere på laget: Emilie Holsbøvåg, Emma Therese Hyldbakk, Synne Kvendset Fiske, Hedda Forslund, Edel Therese Karlsen, Emilie Brøske Rønning, Iselin Henden Dalsegg, Synne Lie-Fjeldvær, Live Aakvik, Guro Botten Sletnes, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø.

Torsdag stilte de med Emilie Holsbøvåg, Emma Therese Hyldbakk, Hedda Forslund, Emilie Brøske Rønning, Iselin Henden Dalsegg, Live Aakvik, Ingrid Almhjell-Ims, Kristi Fugelsøy og Eline Østbø. 

Neste kamp

Neste kamp blir allerede i dag lørdag på Heimsdalshallen hvor de skal møte Heimdal 2.

Powered by Labrador CMS