Håndballkamp
Arkivbilde

Helgens kamper

D3-kamp

Lørdag reiste Rindal D3 til Braatthallen hvor de møtte Kristiansund. Det var en veldig jevn kamp. Rindal ledet med ett mål da Milla satte inn ballen til 14-15 et halvminutt før pause, men hjemmelaget utlignet før første omgang ble blåst av.

Andre omgang var like jevn. 13 minutter ut i omgangen stod det 23-23. Etter fire mål på rad av Marit, Guri, Mina og Maren H. T., var stillingen 23-27 da det stod igjen nesten 12 minutter av kampen. Hjemmelaget nådde de igjen og gikk litt forbi gjestene og vant dermed med to mål med resultatet 29-27.

Rindal stilte med Maren Halgunset, Nelly Moe Skjølsvold, Maren Hansen Tallerås, Marit Ustad Hove, Anna Vattøy Solli, Milla Skjølsvold-Aasen, Gro Anita Bolme, Frida Møkkelgård, Guri Bolme Nonstad, Mina Halgunset, Eiri Henriksdotter Blekken og Anja Søyseth.

Så og si alle var på scoringslista til Rindal, men kristiansunderne trakk det lengste strået og tok seieren lørdag.

Rindal ligger som nummer tre på tabellen etter seks spilte kamper, med to seire, to uavgjort og to tap.

D5-kamp

Søndag spilte Rindal 2 bortekamp mot Sjetne. Hjemmelaget hadde spilt fem kamper og rindalingene tre, og begge lagene hadde vunnet samtlige.

Lagene spilte jevnt de ti første minuttene, men hjemmelaget rykket fra og til pause stod det 18-11.

I andreomgangens attende spilleminutt hadde Sjetne økt ledelsen til 31-17, og ledet dermed med 14 mål. Men rindalingene gav seg ikke, og klarte å redusere ledelsen. På mindre enn fem minutter fikk rindalingene inn fire mål uten å sleppe inn ett.

Kampen endte 34-24.

Dette er den første kampen Rindal 2 ikke har vunnet denne sesongen. De er av lagene som har spilt færrest kamper i tabellen, men ligger alikevel på en god femteplass.

Søndag stilte Rindal 2 med Åse Børset, Uma Børset Bekken, Hanne Heggset, Merete Heggset, Elin Landsem, Maren Mikkelsen Karlsen, Frida Møkkelgård, Berit Okstad, Ine Løfald, Guri Bolme Nonstad og Tonje Duås Løseth.