ANNONSE:

Fjelltrimmen

Fjelltrimmen 2023

FJELLTRIMMEN 2023

Våren er i anmarsj, og i den anledning vil Turstigruppa i Rindal IL ønske velkommen til Fjelltrimmen 2023. Oppstarten er mandag 15. mai. Ved oppstarten er det 51 turmål å velge mellom, men flere vil komme til i løpet av sesongen. Også i år vil registrering av turene foregå med mobil i appen til Trimpoeng. Last ned appen, søk opp konkurransen "Fjelltrimmen Rindal 2023" og registrer deltaker. Dette kan ikke gjøres før 15. mai.

Vi har i år gått bort fra pengepremier og tilbake til Fjelltrimmenkruset for de som betaler deltakeravgiften for Fjelltrimmen 2023. Krusene blir uten fornavn på deltaker, men med teksten "Fjelltrimmen 2023" og et bilde utvalgt fra konkurranse på Instagram.

Betaling skjer ved hjelp av VIPPS. Pris er kr 200 for voksne og kr 100 for unge født i 2007 eller senere.

Fjorårets diplom

SMÅTROLLTUREN

Turstigruppa har også i år et eget opplegg for barn opp til 12 år. Opplegget har vi kalt Småtrollturen. Målet er å få familier med yngre barn til å besøke flere av de mer barnevennlige turmålene vi har i Rindal. Premien her er diplom med et motiv som passer til navnet på opplegget. Registreringskort for opplegget vil finnes på vår nettside www.turstigruppa.no fra 1.juni.

Vi ønsker "tagging" av bilder når dere er ute på tur. Bruk #fjelltrimmenrindal for å tagge bilder. Beste bilde vil bli brukt på årets krus.

Turstigruppa i Rindal IL

Powered by Labrador CMS