Seier mot en perfekt motstander

Mandag kveld spilte Surnadal IL sitt A-lag for herrer treningskamp borte mot Kvass/Ulvungen. Hjemmelaget ledet med ett mål til pause, men kampen endte med sluttresultat 1-2 og seier til Surnadal.

Publisert Sist oppdatert

Trener Webjørn Holten forteller at Surnadal egentlig skulle møte Orkla til treningskamp sist lørdag, men kampen ble avlyst på grunn av smittetrykk i Orkland. Da spurte de Kvass/Ulvungen, som de også spilte mot i forrige uke, om en ny kamp.

– De stilte opp på kort varsel, og det setter vi stor pris på, sier Holten.

Han forteller at Kvass/Ulvungen stilte med et godt lag, som også er kraftig forsterket fra tidligere i år.

Surnadal var opptatt av å få mest mulig minutter i banken på flest mulig spillere, og det lykte de godt med i denne kampen.

– Vi prøvde å ikke ha så voldsomt resultatfokus, sier treneren.

Han påpeker at Surnadal spilte en svært god førsteomgang, selv om de ikke klarte å score mål. En liten glipp førte til en fin scoring til Kvass/Ulvungen rett før pause.

I andre omgang ble hjemmelaget slitne, mens Surnadal hadde bytta ut hele ni spillere, og hadde mer å gå på. Dermed endte det med seier til Surnadal i denne treningskampen.

– Vi er god fornøyde, og har fått til det vi ville mot en perfekt motstander nå i oppkjøringa, sier Webjørn Holten.

Fredag møter Surnadals herrelag Træff i Molde. Holten påpeker at dette blir en helt annen type kamp, mot et lag som ligger i en høyere divisjon. Surnadal vil satse på å få utnyttet spiss-kompetansen i laget og stramme opp organiseringen, sier han.