Fotballkamp på Rinnvollen

Stort oppmøte på herrelagets første fotballkamp

Fredag 2.juli kunne Rindals herrelag endelig invitere til fotballkamp igjen. De møtte Meldal IL til treningskamp, og dette var rindalingenes første kamp siden høsten 2019. Årets serie starter først i august.

Før avspark.

Mange valgte å ta turen til Rinnvollen for å se på kampen, og oppmøtet var mye større en arrangøren hadde forventet. Det ble oppfordret til å holde avstand på tribunen og registrere seg i inngangen. Sola varmet på Rinnvollen, og det var derfor innlagt to felles drikkepauser i løpet av kampen.

Lagene hadde felles drikkepause i begge omgangene

Første omgang av kampen var relativt jevn, og begge lag hadde flere sjanser. Roy Bolme satte ballen i mål i det 41.minuttet og rindalingene ledet til pause.

Rindal rullerte nesten hele laget til andre omgang, og denne gangen var det gjestene som startet omgangen med flest sjanser. Deretter kom det to raske mål fra meldalingene, som scoret i det 74. og 77. minutt. Mathias Furuhaug reduserte for hjemmelaget omlag 6 minutter før slutt, og etter drøye 90 minutter endte kampen 2-2.

Mange tok turen til Rinnvollen fredag kveld.