Rindal IL - Fotball 5. div.

11-måls seier til A-laget på Rinnvollen

Lørdag ettermiddag møtte Rindals A-lag Flatås på strøken grasmatte hjemme på Rinnvollen. Flatås var sjanseløse gjennom hele kampen, som endte med utrolige 11-0.

Publisert

Allerede etter 5 minutter scora Sander Landsem Kattem det første målet. Daniel Hagen Eide fulgte opp med mål nr to etter 15 minutter. Mot slutten av første omgang var en av Flatås sine spillere uheldig og skled ballen inn i eget mål, slik at det sto 3 -0 til pause, skriver Rindal IL Fotball på Twitter.

I andre omgang raste måla inn for hjemmelaget. Scott Skjølsvold-Aasen scoret i kampens 48. minutt, og med få minutters mellomrom kom scoringer av Geir Bævre, Roy Bolme, Martin Bolme Fjerstad, Daniel Hagen Eide, Scott Skjølsvold-Assen og Daniel Hagen Eide igjen. Geir Magne Glåmen avsluttet med mål nr 11 rett før kampslutt.