Alle tre traktorene som var med i karavanen
Alle tre traktorene som var med i karavanen

Traktorkaravane fra Eiksenteret på Rindal Næringspark

Publisert

Mandag 13. mars stilte Eiksenteret Midt-Norge opp med tre traktorer av merkene Valtra, Fendt og Massey Ferguson til framvisning og prøvekjøring på Rindal Næringspark.

Kanskje det forekom diskusjoner om hvilket traktormerke som er best?
Kanskje det forekom diskusjoner om hvilket traktormerke som er best?

Helge Nilsen fra Eiksenteret Surnadal og Jan Erik Holden fra Eiksenteret Oppdal var der og presenterte traktorene og snakket med de som kom og ville se. Det var jevnt sig med folk innom både for å se og prøvekjøre.

Det var lansering av Valtra`s nyeste modell Q-serien. Denne traktoren har 305 hestekrefter. Det var første gang Q-serien satte sine hjul i Rindal. Q-serien egner seg godt til de tyngre oppgavene på gårdsbruket, samt brøyting og annet entreprenørarbeid. Valtra er merke som Eiksenteret Surnadal for noen år tilbake begynte å distribuere her i området, i lag med Fendt og Massey Ferguson.

Fra Massey Ferguson er det modellen 5711M som er med på karavanen. Dette er en traktor i mellomklasse med 104 hestekrefter som egner seg til litt lettere type arbeid. Fra Fendt er det modellen 211 med 124 hestekrefter som er med. Denne er den eneste som hadde lasteapperat på.

Mulighet for en kaffekopp og småbrød for den som ville.
Mulighet for en kaffekopp og småbrød for den som ville.

Helge Nilsen sier at han har jobbet i bransjen siden 1987 og ønsker å skryte av sine kunder i Rindal, som han beskriver som trivelige og joviale.

Karavanen har allerede besøk Tingvoll og Aure, Oppdal gjenstår. Nilsen sier at det er viktig å ut i distriktene og presentere utstyr og traktorer, og ikke forvente at alle møter opp på et Eiksenter. Det kan også trekke flere interessenter. I høst blir det en ny runde med karavane, men uvisst hva som blir med. Kan både være traktor og/eller tilhørende utstyr.

Powered by Labrador CMS