Countrykvelder i Bøfjorden og Kvanne:

Tordenskjold songlag i storform

Fredag var det klart for den første av høstens to countrykvelder med Tordenskjold Songlag. Bøfjorden var først ute til å få besøk av et harmonisk og samstemt kor. Lørdag inntar Tordenskjold Myrvang forsamlingshus på Kvanne

Publisert Sist oppdatert

Tordenskjold Songlag er et kor som gjerne underholder ute i grendene. Bøfjorden Grendahus har hatt besøk av koret flere ganger, og fredag var det country som sto på programmet. Countrysanger i kordrakt er kanskje ikke hverdagskost, men at det kan fungere godt, beviste Tordenskjold Songlag fredag kveld.

Til akkompagnement av Rune Tylden på piano, Tore Settemsdal på slagverk, Lars Settemsdal på bass og Erling Solem og Per Jarle Riksheim på gitar, fikk publikum servert sanger fra kjente låtskrivere som Kris Kristoffersen, Johnny Cash, Dolly Parton og John Denver.

Foruten opptreden av hele koret, kunne Tordenskjold også by på både sterke vokalprestasjoner og flotte duetter, samt dame- og herrekornumre. Herrene sjarmerte med blant annet Hello Mary Lou, mens damene framførte Crazy av Willie Nelson, gjort kjent av blant annet Patsy Cline, på fremdragende måte.

I pausen var det salg av kaffe, kaker, hamburger, brus, øl og vin.

Janne Husby sto for kveldens sterkeste vokalprestasjon med Deltas Dawn

Kunne hørt på hele kvelden

Tre damer som var glade for at de hadde tatt turen, var Bjørg Garte, Eldrid Nygård og Åse Holten.

-Dette var et kjempeopplegg, sier Bjørg Garte.

-Jeg kunne sittet i to timer til, sier Eldrid Nygård.

Eldrid Nygård, Bjørg Garte og Åse Holten koste seg på countrykveld

Geir Allan Sæther er selv korsanger, og imponert over Tordenskjolds innsats. Også for hans del kunne opptredenen vart lenger. Han kunne gjerne tilbrakt hele kvelden i Tordenskjold Songlags selskap.

-Dette er musikk som jeg er oppvokst med, nå strømmer minnene på.

Geir Allan Sæther var strålende fornøyd etter konserten

35 billetter ble solgt i Bøfjorden. Tordenskjold hadde fortjent større publikum, for dette var det verdt å få med seg.

I morgen er det imidlertid flere sjanser til å oppleve Tordenskjold i countryversjon, da er det nemlig Myrvang forsamlingshus som står for tur.

Powered by Labrador CMS