Et kjøpesenter i et fireetasjers bygg, sett utenfra. Foran en steinplagt plass med mange kafebord og stoler.
Røa torg

Røa Torg inngår forvaltnings­avtale med Alti

Røa Centrum AS har nylig inngått avtale om forvaltning av selskapets kjøpesenter Røa Torg i Oslo. Dette er det tredje senteret som har blitt en del av Alti-familien i løpet av mars, og porteføljen teller nå 41 kjøpesentre, skriver Alti Forvaltning AS i ei pressemelding.

Røa Torg eies av Nordeng-familien, som har hundre års historie på Røa, der starten var småbruk og senere utbygging av eiendommen. En av familiegrenene startet forretning Nordeng Ekvipering – senere Nordeng Mote – som holdt det gående i 70 år. Butikkdriften ble avviklet i 2016 for å sette fullt fokus på utvikling og fornyelse av eiendomsmassen.

Røa Torg ble ferdigstilt i 2020, med et felles torg med grøntområde, et glassbygg med servering, og automatisert garasjeanlegg med 115 plasser. Senteret åpnet for fullt i 2021.

Beliggenheten er svært sentral, rett ved Røa-krysset, Røa T-banestasjon, og Samfunnshus Vest. Videre er det oppført 200 boliger i umiddelbar nærhet, inkludert 63 enheter over senteret. Her er det tilrettelagt for et unikt sentrumstilbud på Røa ved å skape gode opplevelser for nærmiljøet gjennom handel, servering og et aktivt torg.

På Røa Torg finner kundene kjente leietakere som Coop Mega, Vinmonopolet, Åpent Bakeri og Apotek 1, i tillegg til spennende nisjebutikker.

Senteret huser 26 leietakere, derav 5 spisesteder, og disse omsatte totalt for kr. 452 mill. inkl. mva. i 2022.

– Røa Torg er et nytt og spennende senter med god lokal forankring. Senteret blir et positivt bidrag til vår portefølje, og vi ser frem til å komme i gang med arbeidet i samarbeid med eierne, sier adm. dir. Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS.

Jarle Johansen, daglig leder i Røa Centrum AS, er også godt fornøyd med avtalen.

– Vi ser frem til at dette skal få positive ringvirkninger for våre leietakere, sier han.

Powered by Labrador CMS