ANNONSE - Surnadal sanitetsforening:

Mange par med strikkede votter.

Strikkekafe på Frivilligsentralen

Surnadal sanitetsforening har startet opp igjen med strikkekaffe på Surnadal frivilligsentral. Dette er en uformell møteplass i stressfrie omgivelser hvor en kan få hjelp til ulike håndarbeidsprosjekter, eller rett og slett komme innom for en prat, en gratis kopp kaffe og kanskje stifte nye bekjentskaper.

Vi i saniteten har utrolig mange flittige strikkere som hjelper oss med sokker, votter og annen småstrikk som til jul deles ut i ulike julegaver. Også i år har vi planlagt en julegaveaksjon, og ser at vi kanskje må «fri» litt til flere som har lyst til å bidra med et sokkepar eller to. Dermed tok vi kontakt med garnforhandlerene i bygda for å høre om de hadde noe fra sitt overskuddslager å donere til oss. -Og gjett om de hadde!! Vi har mottatt store mengder utgåtte fargepartier både fra Husfliden Surnadal, Europris Surnadal og Sport 1 Surnadal. Helt fantastisk!

Dette blir dermed tilgjengelig på våre strikkekaffe-arrangementer fremover. Nå aller først på førstkommende lørdag fra 11-14. Så har du lyst til å strikke for et godt formål setter vi stor pris på det, og så holder vi garnet (med meget god hjelp av våre lokale bedrifter).

Fremover blir det strikkekaffe på følgende lørdager kl 11-14:

Lørdag 30. sept

Lørdag 21. okt

Lørdag 18. nov

Lørdag 9. des

Gratis og med enkel servering.

Powered by Labrador CMS