Valg 2021:

Thor Bye avgir sin stemme i Rindalshallen. Lars Olav Lund fra stemmestyret passer på at alt går riktig for seg.

Rekordmange forhåndsstemmer - og mange kommer til valglokalene

Også i Rindal er det registrert en betydelig økning i antall forhåndsstemmer ved dette valget, sammenlignet med forrige Stortingsvalg. Vi tok turen innom valglokalene og konstaterte at mange også velger å avgi sin stemme på selve valgdagen.

Publisert Sist oppdatert

Det er avgitt 504 forhåndsstemmer i Rindal, opplyser Knut-Werner Rist, som er valgansvarlig i Rindal kommune. Dette er 67% økning fra valget i 2017. Kommunen har 1586 stemmeberettigede ved dette valget.

Trollheimsporten var innom begge valglokalene i Rindal tidlig på ettermiddagen. Der er det lagt til rette med spriting, og "enveiskjøring", slik at alle går inn ei dør og ut ei anna.

Jevn strøm av folk gjennom valglokalet i Rindalshallen.
Elmer Talgø avgir sin stemme i valglokalet på Øvre Rindal barnehage. Ved valgurnen sitter Einar Lillegård fra stemmestyret.
Richard Halgunset fra Rindal Røde Kors Hjelpekorps passet på ved inngangen til valglokalet i øverbygda. Ved Rindalshallen var det folk fra omsorgsgruppa til Rindal Røde Kors som hadde den samme jobben.

Utenfor stemmelokalene står folk fra Røde Kors og passet på at det ikke kommer for mange inn i lokalet på en gang. Sammen med stemmestyret hjelper de også til med å legge til rette dersom noen har mulige korona-symptomer. Hvis man ikke kan komme inn i stemmelokalet så får man stemme utenfor.

denne nettsiden kan du se stistikk fra tidligere valg i Rindal.

Powered by Labrador CMS