Odins Blessa og Stormare mot mål.
Odins Blessa og Stormare mot mål.

Sterke prestasjoner av rindalshestene på Leangen

Ny travdag på Leangen mandag kveld. Fem rindalshester stilte til start, og og det ble en spennende kveld, med en dose dramatikk innblandet.

Publisert Sist oppdatert

Nils Stokke har hestene sine i veldig fin form. Odins Blessa og Stormare startet i samme løp, og vart nr. 2 og 3. Det var sterke prestasjoner, Og Odins Blessa imponerte veldig, lå utvendig nesten hele løpet og var knepent slått. Km.tida vart 1,28,5.

Dag Minn til Stall Løfaldli tok en fin 4. plass med full fart inn i mål. Tida her ble fine 1,29,6, som er ny rekord for hesten. Karl Ove Nordtømme kjørte hesten som trenes av Trond Løfaldli.

Danny Delight til Irene Løfaldli gjorde nok et fint løp, men endte som den første uten premie. Kom som vanlig på etterskudd fra start, og da blir det vanskelig.

Siste Rindalshest ute var Vinter Lilja, som eies og trenes av Mads Løfaldli, med god hjelp av Malin Mogset, som står for det aller meste av treninga. Den hadde ikke startet på et år, men gikk et flott løp, og var først i mål. Men en liten sjenering i siste sving gjorde at merra vart diska. Ganske streng avgjørelse, så det var litt surt. Arve Sjoner var kusk her.

Ellers kan det nevnes at en av mandagens vinnere var Acers Fantasy, som holder til ute på Fosen. Den er oppdrettet av en "gammel" rindaling, nemlig Jo Skjølsvold, som er bosatt i Sarpsborg.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS