Travnytt:

Et travløp
Frøy gikk inn til tredjeplass. Søyset Norah, i tredjespor litt lenger bak i feltet, ble nr sju.

God prestasjoner i rikstotoløp på Varig Orkla Arena

Lørdag kveld var det rikstotoløp på Varig Orkla Arena. Tre hester fra dalføret startet, alle fikk med seg premie hjem.

Publisert

Frøy, som eies og trenes av Astrid og Petter på Nerbu, har ikke startet på en stund, men viste fin form og tok en flott tredjeplass med tiden 1,35,5. Litt uheldig da ho vart sjenert til galopp en runde fra mål. Ikke nok med det, et sulkyhjul punkterte også i den situasjonen. Punktert sulkyhjul vart det også på Søyset Norah til Lene Søyset, i tillegg til en tapsbringende galopp, og den endte på sjuendeplass i løpet. Tror det var kontakt med annen hest som førte til galoppen. Det skjer ofte ting i et travløp. Uansett to gode 4-årsmerrer som kan nå langt. Inge Melby og Per Einar Sørmo var kusker for dem.

Danny Delight til Irene var også til start. Den nå 11-årige vallaken skal vel ha sine beste år bak seg, men han er som en ungdom, like sprek, og liker å gå løp. Nå ble han gitt et innvendig løp av Atle Solhus, og da spurta han veldig fint til en fjerdeplass på tiden 1,16,5. Det var veldig jevnt over mål, kunne like gjerne blitt nr. 2 eller 3. Kom i mål med punktert sulkyhjul han også, ganske tungt å ha punktert hjul på en veldig tung bane.

Anne Line Dørum, som er en ildsjel innen ponnitravet, reiste til Varig med to ponnier. Bømelloms Daisy tok en tredjeplass for kusk Eli Melby Eithun. Rabalder kom på femteplass for Thea Johanne Selnes.

Alt i alt, gode prestasjoner av våre hester!

Powered by Labrador CMS