Danny Delight ble nr 4 på Varig Orkla

Publisert

Mandag i denne uka var det kvalifisering for Svensk Travkriterium for 3-årige hopper. Lene Søyset dro ivei til Dannero med sin Søyset Norah. Ho fikk litt vanskeligheter fra start, galopperte og tapte mye., avslutta bra, men klarte dessverre ikke å kvalifisere seg til finalen. Det var Ole Johan Østre som kjørte. Neste mål for Søyset Norah blir å kvalifisere seg til finalen i Norsk Travkriterium.

Onsdag kveld var det kjøring på Varig Orkla Arena. Først ute der var Tipo di Vittoria, Magne Olsen kjørte merra til Heidi. Men ho hadde ingen god dag, og ho endte i det slagne feltet. Det ble tatt en halsundersøkelse av ho rett etter løpet, og det viste seg at ho var potte tett i halsen. Da nytter det ikke å prestere, så nå blir det pause og medisiner.

På samme transporten innover var også Danny Delight til Irene med, og den er i toppform for tida. Vi trodde jo at den 10 år gamle hesten etterhvert skulle få trøbbel med å hevde seg, men han har heva seg, og spurta inn til 4. plass på tiden 1,15,9. Fin styring av Atle Solhus.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS