Skitrimmen Rindal 2023

Da er det endelig skiføre igjen og det er lov å håpe på en stabil vinter fremover. Denne vinteren fortsetter Rindal IL i et samarbeid mellom Turstigruppa og Skiavdelinga den uhøytidelige konkurransen Skitrimmen gjennom den nå velkjente appen Trimpoeng, der målet er å få flest mulig ut på ski. «Skitrimmen Rindal 2023» finnes som ny konkurranse ved søk i Trimpoeng-appen.

Konkurransen starter nå, så det er bare å registrere seg med en gang. Sluttdato vil være litt avhengig av skiføret utover våren, men senest 30. april. Frivillig deltakeravgift for å delta er kr. 200.- pr. voksen (over 16år, barn gratis). Dette betales på VIPPS til Rindal IL Ski (nr. 132307). Alle som fullfører Skitrimmen og har betalt deltageravgift blir med i trekningen av 3 gavekort på kr. 1.500,-.

Trimpostene er spredt rundt hele bygda og er stort sett i løypene som er beskrevet som blå vinterløyper i Turstigruppas hefte "Turstier og vinterløyper i Rindal". Postene er stort sett lagt til steder der det kjøres opp skispor, enten med snøskuter eller tråkkemaskin.

Etter hvert som sesongen skrider frem kommer det nye turmål, og når sola begynner å titte frem igjen og det blir både forlokkende og trygt å dra til fjells, aktiverer vi skiturmål på diverse fjelltopper rundt om i bygda.

Sjekk av når det sist er kjørte skiløyper gjøres på løyper.net. Vi synes å observere at mange lokkes veldig av «grønn strek» og nykjørt løype på løyper.net, men vi vil poengtere at løypestatus kan være ypperlig selv om det er lenge siden siste løypekjøring. Og husk at en skitur der du går ditt eget spor utenfor kjørte løyper kan være vel så fin.

Innsjekk på turmålene kan naturligvis også gjøres på en fottur eller trugetur, men da ber vi om at man holder seg utenfor oppkjørte skiløyper på turen.

Vi ønsker gjerne tips fra deltagerne om nye turmål, kanskje tar vi inn ditt turmål underveis i konkurransen, og gi oss gjerne tips til oppdaterte turbeskrivelser og informasjon om turmålene. Og husk; ta med ungene ut på tur. :-) Det vil snart komme en løsning der man kan registrere tur på flere personer samtidig, men inntil videre kan det registreres bare ett navn pr. bruker.

Appen Trimpoeng kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Poeng som av en eller grunn ikke blir registrert underveis i konkurransen, kan etterregistreres ved å sende en epost til etterregistrering@turstigruppa.no. Det vil ikke være anledning til å etterregistrere turer du har gjort før konkurransens lansering.

God jul og god tur!

Powered by Labrador CMS