Mali passerer spurtpunktet på Gammelsætervollen

Mali Eidnes Bakken vant Resfjellet opp

Sterkt løp av Mali Eidnes Bakken som vant kvinneklassen overlegent på 1,13,34. Hvis adelskalenderen på hjemmesida til arrangøren stemmer, er dette den nest beste tida i løpets historie, 39 sek bak Anne Nevin sin løyperekord.

Hvis man ikke regner inn de treningstimene som ligger bak, så ble det bra timebetaling i dag, 1. premie på kr 3.000 og spurtpremie på kr 1.000,-.

Erik passerer spurtpunktet på Gammelsætervollen sammen med Lars Svorkdal. De ble hhv 4 og 3 totalt i løpet.

Erik Løfald ble nr 4 totalt på 1,10,41, bak 3 Svorkmo-løpere, der Sverre Solligård vant på 1.06,19, 13 sek foran Trond Ørjan Eide. Dette var Solligård sin første konkurranse på lang tid. Erik vant klasse 20-29 år. 26 løpere deltok i konkurranseklassene.

Fra Rindal il friidrett si Facebook- side.