Rindal IL melder:

LITJ-LINA 5. MAI

Litj-Lina (2,9km) har i 10 år vært arrangert i begynnelsen av mai. Arrangeres i år fredag 5. mai. LL har start og mål ved Torshall, etter en runde rundt om Rinnvollen. Se kart nedenfor.

PROGRAM:

Fellesstart med tidtaking kl 1800

Påmelding ved start, åpen fra kl 1700

Trimklasse uten tidtaking mellom kl 1700 og 1900

GENERELT OM FELLESSTARTEN

Fellesstart uansett alder og kjønn, alle i en klasse med alfabetisk resultatliste. Ingen nedre aldersgrense (start vurderes i samråd med foreldre). Alle som bruker lengre tid enn 7 min pr km, vil få notert 20,18 som sluttid. Saft å få ved innkomst.

UTTREKKSPREMIER/FRIVILLIG STARTKONTINGENT

For å motivere til deltagelse fra alle nivå, setter vi opp en uttrekkspremie, et gavekort fra Sport1 på kr 500,-. Alle er med i trekninga, både de som deltar i fellesstarten og i trimklassen.

For å finansiere premien, håper vi deltakerne er villig til å betale en frivillig startkontingent på kr 50,-. En familie betaler samme beløp. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

«PERSING»

For mange vil motivasjonen være å slå sin egen bestetid. Her er en oversikt over alle tidligere tider, en oversikt for offisielle tider tilbake til 2013. Den andre gir oversikt over tider oppnådd i de to aleneløpene: http://rindalil.no/historikk.351145.no.html

ET LAVTERSKELTILBUD

Lilj-Lina har hele tiden vært markedsført som et lavterskeltilbud. Ser gjerne at de som har som ambisjon om å løpe stort sett sammenhengende, stiller på fellesstarten. Vil også påpeke at dette er en fin barnevogntrase

Kontaktperson Tor Jarle Bolme, 952 37030 eller tbolme@mbotten.no

Følg vår Facebookside som vil komme med oppdatert informasjon etter hvert: https://www.facebook.com/rindalilfriidrett

Powered by Labrador CMS