Endelig konsert igjen for Tordenskjold Songlag

Publisert

Endelig kunne vi stille på konsert igjen. Vi var glade for å kunne gjennomføre den tradisjonelle sommerkonserten vår ved Surnadal sykehjem og denne gang sang vi ute ved omsorgsboligene og inne i peisestua. Dem fikk da høre flere norske sanger som bl.a. No livnar det i lundar, Danse mot vår og Bruremarsj frå Valsøyfjord og vi sang noen sanger fra Countryrepertoaret vårt. I denne pandemitiden har det vært svært få øvinger. Vi har øvd noen ganger i grupper på 10 personer om gangen mens de tre siste øvingene før denne ene opptreden har vi øvd utendørs, da først kunne vi være fulltallig kor.

Men nå retter vi øynene framover mot nye muligheter. I høst skal vi ha 2 Countrykvelder med mye flott countrymusikk. En kveld i Bøfjorden Grendahus og kvelden etter i Myrvang Forsamlingshus (Kvanne) Vi ønsker oss flere sangere, så har du lyst til å bli med i koret eller kun på Countryprosjektet, er du hjertelig velkommen. Det er bare å ta kontakt med undertegnende eller vår dirigent Elin Persson. Elin spiller og synger inn øvingsfiler til oss så det er godt tilrettelagt for øvinger hjemme.

I år har vi også kunne søke på støtte fra Sparebanken Møre. De ga støtte til kor og korps som kunne spre glede og musikk i lokalsamfunnet. Denne støtten er vi svært takknemlige for og den kommer godt med til kordriften.

Vi synes ikke at korsang skal være en dyr hobby, så derfor har vi valgt en ganske lav medlemskontingent og jobber heller for å få inn inntekter på andre måter som lotterier bl.a. Korsang passer for de fleste så vi håper å se deg også i koret vårt! Vi øver onsdager fra kl.19.00 til 21.30. Oppstart 18 august på kulturhuset. Velkommen skal du være :)

Hilsen Tordenskjold songlag v/ leder Elsa Kvande

Powered by Labrador CMS