Tre menn på pallen med hver sin premie
Råg Rindal øverst på pallen i helgen

Vant første runde i Midt-Norsk Mesterskap

Publisert

I helgen har Råg Rindal vært i Molde og deltatt i årets første runde av Midt-Norsk Mesterskap i Motocross. Det gikk til topps, og nå gjør han seg klar til NM i august.

Midt-Norsk og NM

Dette var første runde, og til helgen går den andre runden av stabelen på Hemne.

Dette er to av totalt seks runder. De fire neste blir holdt i Haltdalen, Verdal, Mosjøen og Skaun etter norgesmesterskapet, som blir gjennomført i Alta på august.

Mann foran en lastebil hvor det står 'Rindal #97', 'SpareBank1 Nordmøre' og 'Farstads Motorservice AS'
Råg Rindal

Tidligere prestasjoner

Råg Rindal startet med motocross da han var 5-6 år. Nå er han 20 år, og har hatt en rekke med veldig gode prestasjoner i toppen.

Han kom på pallen med bronse i NM i 2017, og året etter ble han Midt-Norsk Mester og rykket opp ved å få med seg NM-sølvet hjem til Surnadal. I 2019 tronet han på toppen som norgesmester.

I 2021 var han «fit for fight» igjen etter et par år med mye sykdom, og kom på andreplass i NM i Rudskogen. I tillegg ble han Midt-Norsk Mester både i 2021 og 2022.

Mann hopper med motocrossykkel
I svevet

Veien videre

Han forteller til Trollheimsporten at han er litt spent. Han har vært mye dårlig med blant annet korona, og det har vært mye arbeid. Han vil prøve å få til mer trening i sommer, og håper å få komme på pallen i NM igjen.

Trollheimsporten gratulerer med helgens prestasjon og ønsker han masse lykke til videre i sesongen.

Mann kjører på en motocrossykkel
I farta
Mann på crossykkel
Råg Rindal
Powered by Labrador CMS