LESERINNLEGG:

Til deg som kjørte ihjel katten vår

Publisert

Til deg som kjørte ihjel katten vår ved Trøknaholt på fredag.

Jeg bare sitter og undrer på hvilken person du er, siden du ikke kan stoppe og si at du har vært uheldig og kjørt på en katt.

Kanskje du er en travel person som var ute på oppdrag for å redde verden fra slemme folk, kanskje du var på tur hjem i en fei for å legge ut noen fine selfier på sosiale media, så folk kan se hvor perfekt du er, eller kanskje du var på tur til hytta og var litt ekstra stresset fordi sjefen ikke ga deg torsdag- og fredagsfri denne ene uka?

Da kan jeg forstå at du ikke kan stoppe å si ifra, for det er jo bare en katt, ikke sant??!! Det jeg tror, er at du bare er en person som verken har ryggrad eller folkeskikk. Men siden jeg er heldig som har skikkelige foreldre, som har oppdratt meg på en meget god måte, så har jeg både ryggrad og folkeskikk. Så det er ingen grunn til å gråte av fortvilelse, det er kanskje ikke for sent for deg heller.

Hvis du tar kontakt med meg skal du få første leksjon i folkeskikk, helt gratis av meg. I tillegg skal jeg vurdere å ikke anmelde deg for overtredelse av veitrafikkloven § 12, dette kommer til å bli gjort førstkommende mandag morgen. Samtidig skal jeg levere anmodning om trafikkontroller her på enden av 60 sonen, for snart er det ikke bare katter som blir kjørt ihjel her.

Leif Magne Røen

Powered by Labrador CMS