Hovedlandsrennet:

Olav Fuglesøy under Rindalsrennet 2019

Olav Fugelsøy tok sølv

Olav Fugelsøy fra Surnadal IL har vist at han er blant Norges aller beste langrennsløpere i klassen G16. Fredag gikk han i mål på nest beste tid av 199 startende på 7,5 kilometer fristil under Hovedlandsrennet i Holmenkollen. Rennet er et uoffisielt norgesmesterskap for 15- og 16-åringer.

Fugelsøy lå på 3. plass etter 4,1 kilometer, men økte farten inn mot mål. Sindre Østlien Evensen fra Vind IL vant rennet på tiden 16:05.4. Olav kom i mål 30,8 sekunder bak vinneren. Christoffer Rüger fra Gulset IF tok 3. plassen. Han kom i mål 6,1 sekunder bak Fugelsøy. Se resultatlista her.

Tidligere fredag gikk Håkon Bøklep inn til en sterk 12. plass i klassen G15. Abel Sæterbø Raaen har slitt med sykdom etter jul, og stod over fredagens langrenn. Han skal, i likhet med Håkon og Olav, prøve seg på sprint lørdag.