Jon Moen, Gunn Mari Moen og Steffen Møkkelgård hos RBL kan lokke med mange gode tilbud på den tradisjonelle høstdagen. Bak dem står jubileumsmodellen fra Lynx.

Høstdag hos RBL - Nye snøscooter­modeller og gode tilbud på alt til landbruket

Publisert Sist oppdatert

Denne lørdagen arrangerer RBL i Rindal høstdag på tradisjonelt vis. Høstdagen arrangeres på snøscooteres dag, men i tillegg til utstilling av snøscootere og andre kjøretøy har RBL også ekstra gode tilbud til landbruket denne dagen.

Steffen Møkkelgård og Svein-Atle Karlsen fra Husqvarna, som bant annet leverer motorsagene i bakgrunnen.

På årets høstdag stiller leverandørene Husqvarna og Kramp med egne representanter og ekstra gode tilbud på mange varegrupper. Husqvarna er leverandør av hagemaskiner og skogsredskaper, arbeidsklær og verneutstyr. Kramp leverer alt til landbruket, i fjøset og ute på jordet. Det er alt fra deler til maskiner og rekvisita. Steffen Møkkelgård forteller at Kramp er leverandør av nesten halvparten av varene i butikken.

Representantene fra Husqvarna og Kramp forteller at de synes det er hyggelig å stille opp på slike arrangement, for å prate med kunder og svare på spørsmål.

Mange gode tilbud fra Kramp i butikken på høstdagen. Steffen Møkkelgård og Snorre Bromseth fra Kramp.

På høstdagen er det gode rabatter på det meste i butikken.

– Vi for eksempel alltid supertilbud på Lilleseth kjettinger på en slik dag. Det selger vi mye av, forteller Steffen Møkkelgård.

RBL har fått inn flere av årets modeller av snøscootere, mens noen kommer senere. Salget av snøscooter er ganske væravhengig, forteller Jon Moen. Mange kjøper scooter på impuls, og da er det en fordel for forhandlerne om snøen kommer så tidlig som mulig. En stor del av salget av snøscooter skjer i januar og februar.

Moen forteller at RBL fortsatt har økende omsetning av snøscooter og ATV. Som følge av pandemien var det i en periode leveringsproblemer på slike maskiner, men dette har gått seg til, selv om det fortsatt henger litt igjen på ATV.

– Det gjelder nok alle forhandlere. Vi kunne ha solgt mer hvis vi hadde fått levert mer. Men det sies at det skal bli bedre mot 2023, sier han.

Lynx sin jubileumsmodell finnes det få eksemplarer av.
Powered by Labrador CMS