Unge talenter imponerte i Åsskard kirke

Surnadal og Rindal kulturskole og Nordmøre Ungdomsstorband inviterte i samarbeid med Åsskard menighetsråd til førjulskonsert søndag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

Konserten starta med Ane Langli og Ida Storholt sang Selmas sang akkompagnert av Linda Torvik. Johanne holten var delaktig i fleire innslag denne gongen og framførte låten Cigarette break. Hedda Moen Gjerstad spelte piano saman med Solvor Rosvoll Bøe som song Home to You Fredrik Garte og Lubomir Alexandrov (Alex) spelte eit flott arrangement av Reodors Ballade på elgitar. Etterpå fortsatte Johanne Holten og Alex med songen Ikke Deg på gitarer og song. Hedda Moen Gjerstad song låta Heacen med Eiri Lysø på pianoet. Ida Mo og Johanne Holten song Jul i Dønnem Bedehus før Ellen Svendsen Fiske son ein mektig versjon av Nordnorsk Julesalme akkompagnert av Elisabeth Gjørsvik. Neste avdeling stod Alf Ekholm og Nordmøre ungdomsstorband for. Her er det fleire Surndalingar som speler. Martin Pihl Strand på piano. Sigve Holten Trommer, Eiri Lysø og Johanne Holten på trompet og Hedda Moen Gjerstad på klarinett.

Derfor åpna dei med låta Jul over Surnadal. Både denne songen og neste som var Radio Bingo Bonga er komponert av dirigent Ekholm. Dei tre siste songane var med Maja Løvik som vokalist. Dei avslutta med Ain`t no Sunshine, Cry Me a River og Christmas song. Dei fleste av medlemmene hadde egne improvisasjoner i løpet av konserten og til tross for at det ikkje er full besetning var det skikkelig storbandfeeling. Samspelet med vokalist Maja var også veldig bra. Både aktørar og publikum gikk ut i adventskvelden med gode smil rundt munnen.

SE BILLEDSERIE MED AKTØRENE UNDER:

Maja Løvik i front for storbandet
Lubomir Alekxandrov og Fredrik Garthe
: Storbandet med bl.a Hedda, Eiri, Johanne og Sigve
Solvor Rosvoll Bøe
Martin Pihl Strand trakterer pianoet i Storbandet
Johanne Holten
Hedda Moen Gjerstad
Ida Mo
Hedda Moen Gjerstad
Ellen Svendsen Fiske
Eirin Lysø
Ane Langli og Ida Storholt
Powered by Labrador CMS