Pressemelding:

Contrazt på kulturhuset

Contrazt er ett av Norges mest turnerende danseband. Og hvert år har det kommet ut nye CD- plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt jubilerte nylig og har lagt en av jubileumskonsertene til Surnadal kulturhus.

I 2020 feiret altså Contrazt 15- årsjubiléum som turnérende band. Det førte til mange spennende oppdrag med mye moro rundt om i Norge, Sverige, Færøyene og Spania i jubiléumsåret. Og de føler seg ikke ferdige med konsertturneen – fredag 25. juni kommer de altså til Surnadal.

Gruppa gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live fra konsertscena! Med sin spilleglede, publikumskontakt og utstråling som raskt smitter over scenekanten er det ikke noen tvil om at Contrazt er det bandet i landet i dag som gir alt for at publikum skal få en kveld de sent vil glemme – om i det hele tatt!

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikanter med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Dybendal (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken(trommer) og Svein Morten Haugerud(keyboards/trekkspell/saksofon).

Velkommen på conzert med Contrazt!

Powered by Labrador CMS