Jo Sverre slipper ny låt:

Jo Sverre i studio.

Ble inspirert av 80-tallsmusikk

"Crazy in love på repeat" heter Jo Sverre sin nye låt, som nå er å finne på streamingtjenestene. Vi kan berolige alle med at Jo Sverre fortsatt synger på rindalsdialekt, selv om tittelen på låta kunne tyde på noe annet.

Publisert Sist oppdatert

De fleste har nok mange gode, gamle låter festet i minnet, og mange av oss husker fortsatt 80-tallets særpreg. Jo Sverre var ikke en gang født på den tida, men likevel var det 80-tallsmusikk som inspirerte han til å begynne å spille og synge i oppveksten, forteller han. Han kunne sitte med gitaren i timevis og spille 80-tallslåter, uten å tenke på at det var øving.

I den perioden var musikken preget av mange store låter med fengende refrenger. "Crazy in love på repeat" er et forsøk på å få til et slikt fengende refreng med godt driv, en slags hyllest til 80-tallet, sier Jo Sverre.

Musikkvideoen til låta kommer i neste uke.

– Ei fin tid

Jo Sverre ble far ei uke etter lockdown i fjor, og slik sett var det veldig bra timing. Han fikk mulighet til å være mye hjemme, og kunne kombinere rollen som småbarnsfar med å skrive nye låter.

– Det har vært full aktivitet og ei fin tid, sier han.

Nå jobber han med et nytt album. Låtene skal spilles inn i løpet av høsten, men albumet blir ikke ferdig før neste år. Det blir greit å ha mulighet til å spille konserter igjen når han skal gi ut nytt album, synes han. Enda er det litt usikkert om det kommer nye restriksjoner, men han håper at det snart blir enklere å planlegge konserter.

Gleder seg til vanlige konserter igjen

Muligheten for konserter har heldigvis åpnet seg litt de siste månedene. Jo Sverre har vært ute og opptrådt flere ganger i sommer, både med band og alene på scenen. Som fulltidsartist har han alltid vært fleksibel. Han synes det er fint å opptre solo, men det er noe eget å spille med band med full trøkk, så han ser fram til å kunne gjøre mer av det etter hvert.

Alt tyder på at folk ser veldig fram til å kunne delta på vanlige konserter igjen. Jo Sverre forteller at timeplanen begynner å fylles utover høsten, både med konserter og eventer. Han tror at kulturelle opplevelser fortsatt er viktig for folk, og kanskje enda viktigere nå enn før.

Powered by Labrador CMS