Surnadals Hyllest til Pink Floyd

Hyllest-bandet

Rekordsalg og ekstra­forestilling

Publisert Sist oppdatert

Tre uker før premieren er de to konsertene med «Surnadals Hyllest til Pink Floyd» i Surnadal Kulturhus allerede så godt som utsolgt, og nå blir det ekstraforestilling!

- Billettsalget har gått strålende og det er veldig få billetter igjen til de to opprinnelig oppsatte konsertene, selv om det enda er en god stund igjen til premieren, sier produsent Rune Dalager.

Med erfaringer om at det ofte blir ekstra trøkk rundt billettsalget når datoene nærmer seg, legger de derfor allerede nå ut en konsert til. Dette blir lørdag 25. februar altså i forkant av den opprinnelige lørdagskonserten, som går av stabelen samme dag.

Dalager synes det er veldig gøy at konserten ser ut til å treffe et bredt og tallrikt publikum. Dette gir flere interesserte som enda ikke har handlet seg billetter en ekstra sjanse til å oppleve den aller siste «dansen» med «Surnadals Hyllest til…».

– Vi ser på billettsalget at folk begynner å få lyst til å gå ut på arrangementer igjen, Det er veldig gøy å arrangere når vi ser at folk setter så stor pris på det. Vi lover å gi full gass på alle tre showene. Ensemblet er heltent og veldig glade og klare for å få framføre konserten en ekstra gang, sier Rune Dalager.

Billettene er allerede lagt ut, og handles på vanlig vis via Surnadal kulturhus sine nettsider, eller i resepsjonen på kulturhuset.

ANNONSE:

Powered by Labrador CMS