Førjulstid og Nissefest i barnehagene

Publisert

Nissen har hatt det travelt i Rindal de siste dagene.

Denne førjulstida har Nissen hatt mye å gjøre i Rindal, for han har vært på besøk i alle de tre barnehagene. Han har kommet både til fots og på ski, og han har lusket rundt hjørnene. Han har gått lange avstander, med den store sekken sin, for å komme frem til alle barnehagene i rett tid.

Til Nissefesten

Og vel fremme, inne i de lune og julepyntede barnehagene, blir han veldig godt tatt imot av både små og store nisser. Her har det vært grøtkoking i store mengder, julesanger, og veldig mange smånisser.

Jul i barnehagene

Førjulstida i barnehagene fylles med julepynter i alle kriker og kroker, det synges musevise og andre julesanger. Små julegaver og pynt blir formet og dandert av alle Rindals smånisser.

Barnehagen blir et varmt og lunt sted, på kalde dager, og skaper forventinger til jula, og ikke minst til Nissen. Noen har stor forventing og stråler når denne store gubben i rødt kommer trampende inn. Andre kan være litt mer skeptisk, og holder seg på trygg avstand.

Men det som er så fint, er at i barnehagen får alle som vil, se nissen. Enten det er helt nære, eller litt unna.

Tenk hvor fantastisk det må være å vite at nissen finnes! Og å vite at sekken hans er så stor at den har plass til alle gavene! Jeg skulle egentlig ønske at jeg med sikkerhet hadde slik viten selv, og fortsatt kjente brusende forventing og skrekkblandet fryd når han kom.

Powered by Labrador CMS