Rindal IL melder:

Nytt verandagolv på Haraldhøtta.
Nytt verandagolv på Haraldhøtta.

Nytt fra Turstigruppa

Verandagolvet på Haraldhøtta har nå kommet på plass. Samtidig ble det også montert ny vedovn i hytta. Neste vår/sommer vil verandaen bli ferdigstilt med rekkverk og trappeløsning. Det er også planlagt en gapahuk i forbindelse med verandaen.

Fossen i Langvassbekken.
Fossen i Langvassbekken.

Det er nå merket en ny sti fra Trollheimstunet til Langvassbekken (der tråkkemaskina krysser bekken). Følg den «gamle» stien fra Trollheimstunet mot Raudfjellet og ta til høyre etter ny blåmerket sti like før brua over Langvassbekken. Etter den første myra er passert følger stien bekken videre frem til den møter stien mot Helgetunsetrene. På turen vil man bla se en ganske stor foss, men også passere restene av et sagbruk og et kvernhus. Nystien er også et godt alternativ til grusveien etter en rundtur om Rindåsen.

14 barn, i alderen 3,5 mnd til 10 år, deltok i opplegget med Småtrolltur. Det er vi godt fornøyd med siden det er første året at Småtrolltur blir arrangert.

Vi hadde tenkt å få på plass nyskiltene til Storfjellet, Ruten, Gråurfjellet, Skåkleiva og Tifjellet før vinteren kommer, men siden vi ikke fikk skiltene før i siste uke, rekker vi det ikke før til neste vår. Vi har også fått nye og flotte informasjonstavler som skal erstatte de gamle ved oppstartspunktene. Alt dette inngår i et spillemiddelprosjekt. Etter hvert håper vi å få til det samme på de resterende turmålene også.

Fjelltrimmen 2022 går mot slutten. 1. november er sluttdatoen i Trimpoengappen. 350 vandrere har ett poeng eller flere i Trimpoengappen. Veldig gledelig og imponerende at så mange velger å delta i Fjelltrimmen vår. Håper at så mange som mulig også ønsker å støtte Turstigruppas arbeid gjennom å betale deltakeravgiften.

Turstigruppa i Rindal IL

Powered by Labrador CMS