ANNONSE:

Nærbilde av skispor på badeplassen ved Igltjønna. Logo av Rindal IL og Trimpoeng

Skitrimmen Rindal 2024

Da er det endelig skiføre igjen, og med utsikter for stabile skiforhold framover, så velger vi å tjuvstarte Skitrimmen 2024 allerede nå.

Skitrimmen 2024 er et samarbeid mellom Turstigruppa og Skiavdelinga i Rindal IL. Den uhøytidelige konkurransen får du tilgang til ved å laste ned appen «Trimpoeng» i App Store eller Google Play. Målet vårt med konkurransen er å få flest mulig ut på ski.

Når du har lastet ned appen det er bare å registrere seg i konkurransen «Skitrimmen Rindal 2024» med en gang. Sluttdato vil være litt avhengig av skiføret utover våren, men senest 30. april.

Vi oppfordrer spesielt til å ta med ungene ut på tur! Og nytt av året er at det endelig er mulighet for å registrere barn som ikke har eget telefonnummer, eller telefon i konkurransen. Du kan registrere ditt barn ved å bruke følgende web-link: https://delta.trimpoeng.no/skitrimmen-rindal-2024. Ved å klikke på "+" symbolet kan man registrere inn et barn (med fødselsår). Dette barnet kan så bli påmeldt på konkurransen og vil få poeng sammen med "hovedbrukeren" ved innsjekk dersom dette velges i appen.

Vi setter stor pris på dersom du vil bidra med en frivillig deltakeravgift på kr. 200.- pr. voksen (over 16 år, barn gratis), men dette er absolutt ikke et krav for å delta. Frivillig deltakeravgift betales på VIPPS til Rindal IL Ski (nr. 132307). Alle som deltar i Skitrimmen, og har betalt deltakeravgift blir med i trekningen av 2 gavekort på kr. 1.500,-.

Trimpostene er spredt rundt hele bygda og er stort sett i løypene som er beskrevet som blå vinterløyper i Turstigruppas hefte "Turstier og vinterløyper i Rindal". Postene er stort sett lagt til steder der det kjøres opp skispor, enten med snøskuter eller tråkkemaskin. Etter hvert som sesongen skrider frem kommer det nye turmål, og når sola begynner å titte frem igjen og det blir både forlokkende og trygt å dra til fjells, aktiverer vi skiturmål på diverse fjelltopper rundt om i bygda.

Sjekk av når det sist er kjørte skiløyper gjøres på løyper.net. Vi synes å observere at mange lokkes veldig av «grønn strek» og nykjørt løype på loyper.net, men vi vil poengtere at løypestatus kan være ypperlige forhold også når det ikke er nykjørt. Og husk at en skitur der du går ditt eget spor utenfor kjørte løyper kan være vel så fin.

Innsjekk på turmålene kan naturligvis også gjøres på en fottur eller trugetur, men da ber vi om at man holder seg utenfor oppkjørte skiløyper på turen.

Vi ønsker gjerne tips fra deltagerne om nye turmål, kanskje tar vi inn ditt turmål underveis i konkurransen, og gi oss gjerne tips til oppdaterte turbeskrivelser og informasjon om turmålene.

Poeng som av en eller grunn ikke blir registrert underveis i konkurransen, kan etterregistreres ved å sende en epost til etterregistrering@turstigruppa.no. Det vil ikke være anledning til å etterregistrere turer du har gjort før konkurransens lansering.

God jul og god tur!

Hilsen
Turstigruppa og Skigruppa - Rindal IL

Jente i Rindal IL-drakt skøyter i i skiløypa. Badeplassen og skimuseet i bakgrunnen.
Nå i desember er det fine forhold i lysløypa rundt Igltjønna, så det er bare å komme seg ut og registrere skituren i Trimpoeng-appen.
Powered by Labrador CMS