Et blått lag, noen med vester i andre farger, står klare på en fotballbane i finværet

Publisert

Klokken 15.00 lørdag var det klart for avspark på høstens første kamp på Syltøran Stadion. Surnadal Menn Senior A tok imot Vestnes Varfjell.
Birk Bæverfjord spilte sin første kamp for A-laget i går.

Allerede etter 7 minutter scorer Surnadal det første målet.
" Hauglann Talgø spiller Gjul alene gjennom med Vestnes sin keeper. Som kontrollert tupper den forbi keeper, og rett i mål" skriver Surnadal IL Fotball på sin Facebook side.
Målene fortsetter å drysse inn for hjemmelaget, og etter 44 spilte minutter står stillingen 4-0. Og 3 mål på rad fra Aasbø gir han en hat-trick.

2. omgang starter og 2 minutter inn i omgangen kommer nok et mål og stillingen er 5-0 på Syltøran Stadion når Smevoll header ballen i mål.
3 minutter senere skyter Smevoll nok en gang mot mål, og ballen går rett inn.
Stillingen er altså 6-0.

85 minutter spilles og det oppstår en kollisjon mellom to spillere. En Vestnes-spiller blir liggende nede, men takket være god hjelp fra andre spillere og ambulanse går det fint.

Kampen er over og det endte til slutt med 7-0 til hjemmelaget på Syltøran. Gratulerer!