Rindal IL Senior 4.div

Poengdeling på Heggøya

Ny uavgjortkamp

Hitra scoret to mål helt på tampen av kampen og tok med seg det ene poenget hjem

Fredag kveld var det klart for ny kamp i 4.divisjon for Rindal Il. Etter uavgjort resultat mot Tiller 2 mandag kveld lå laget på 5 .plass, og fredag kveld var det Hitra som kom på besøk. Også denne gangen ble kampen spilt på Heggøya. Hitra lå før kampen beskjedent plassert på en 11.plass på tabellen.

Rindal Il tar ledelsen 22 minutter ute i kampen ved Martin Fjerstad Bolme, men lagene er like langt når Hitra utligner drøye 10 minutter senere ved Sindre Sætherbø Kvakland.  Dette resultat står seg til pause.

Etter hvilen tar Rindal ledelsen 2-1 etter et flott frispark av Sondre Næss Bolme, før Mikkel Bakken etter 69 minutter øker ledelsen til 3-1.

Etter 82 minutter får Sondre Næss Bolme sitt andre gule kort og Rindal Il må fortsette kampen med 10 mann på banen.

Helt på tampen av kampen scorer imidlertid Hitra to mål og sluttresultatet blir 3-3.