Grete Elshaug, May Kristin Bye Halgunset og Linda Sæter i det nye vaskeriet.

Åpnet vaskeri i T-komponentbygget

Rindalsbedriften Elshaug renhold har vokst jevnt og trutt siden oppstarten i 2013. Nå har de åpnet vaskeri i T-komponentbygget, og håper at rindalinger og hyttefolk vil sette pris på det nye tilbudet.

Publisert Sist oppdatert

På den første åpningsdagen var flere gratulanter innom. Det var representanter for Rindal kommune, Rindal Sparebank, Rindal Næringsforum og huseieren T-komponent Bygg.

Gratulanter fra Rindal næringsforum, Rindal kommune og Rindal Sparebank.

Daglig leder Grete Elshaug er glad for å ha alt på plass. Hun forteller at vaskeriet er en betydelig investering for bedriften, og er spent på mottakelsen. Hun håper at folk i bygda vil bruke vaskeriet, slik at bedriften kan opprettholde sysselsettingen, og aller helst øke den.

Vaskeriet skal holde åpent hver fredag ettermiddag framover. Maskinene kan brukes til mye, og man kan for eksempel få vasket dyner og soveposer. Det tar ikke mer enn en time å få ei dyne vasket og tørket, så det kan ordnes innenfor åpningstida. Bedriften har også tepperensmaskin til utleie.

Servering av tapas fra 3 Venner i vaskeriet.

Ellers skal vaskeriet ta unna mopper, dørmatter og arbeidsklær fra bedrifter, og her har de allerede mange faste kunder.

Grete Elshaug starta renholdsbedriften for snart åtte år siden, og den har vokst sakte, men sikkert. I dag er det fem ansatte. Bedriften utfører renhold både hos bedrifter og private, og etterspørselen er økende. Elshaug forteller at det siste året har vært veldig travelt, så hun ser ikke bort fra at det kan bli aktuelt å ansette flere medarbeidere på sikt.

Kommunens representanter tok også turen innom bedriftsnaboen Mari Næss Bolme, for å gratulere henne med nytt fotostudio i T-komponentbygget.
Powered by Labrador CMS