Prisen ble delt ut av Christoph Gröblinghoff, Managing director and Chairman of the Agco/Fendt Management Board. Stolte mottakere fra Eiksenteret Midt-Norge var Jon Magne Sæter, Øyvind Wekre og Øyvind Wolan.

Eiksenteret Midt-Norge mottok gjev pris fra Fendt i Tyskland

Eiksenteret Midt-Norge ble nylig tildelt prisen «Example of excellence» fra Fendt for sin friske satsing med salg av fire Fendt Katana selvgående finsnittere i 2023.

Nylig arrangerte Fendt en samling for sine forhandlere ved fabrikken i Marktoberdorf, Tyskland. En viktig del av programmet var oppmerksomhet til forhandlere som har utmerket seg i året som har gått, og i den forbindelse ble Eiksenteret Midt-Norge tildelt prisen «Example of excellence». Årsaken er en vellykket satsning på Fendt Katana – en selvgående finsnitter som Fendt lanserte sent i 2022, og som Eiksenteret Midt-Norge solgte fire stk av allerede første året i produksjon i 2023. Dette skriver Eiksenteret Midt-Norge i en pressemelding.

– Selvgående finsnittere brukes for å finkutte graset som gis til melkekyr. Denne behandlingen av graset kutter stråene i biter på ca 2 cm lengde, som igjen gir et høyere foropptak hos melkekyr og dermed større melkeproduksjon. Dette er kostbare maskiner, og det er gjerne maskinlag, det vil si maskinsamarbeid mellom flere gardbrukere, eller entreprenører som kjøper disse. Vi er veldig takknemlige for tilliten til våre kunder som kjøpte Fendt Katana av oss i fjor, og til de som gjør det nå i år. Maskinene har fungert veldig bra, og vi gleder oss til fortsettelsen, forteller Jon Magne Sæter, daglig leder i Eiksenteret Midt-Norge.

Eiksenteret Midt-Norge er forhandler for Agco som leverer traktorer, redskaper og høstemaskiner fra Fendt, Massey Ferguson og Valtra. Firmaet omsatte for 690 millioner kroner i 2023 og er representert ved ti avdelinger i Trondheim, Surnadal, Malmefjorden, Orkanger, Støren, Oppdal, Rissa, Stjørdal, Levanger og Steinkjer.

En landbruksmaskin, en finsnitter av merke Fendt.
Fendt Katana.
Powered by Labrador CMS