ANNONSE - Bæverfjord IL:

Digitale trimbøker 

Bæverfjord IL lanserer 1.10.2023 digitale trimbøker gjennom appen Trimpoeng. Her har vi samlet våre 17 tradisjonelle trimposter og i tillegg lagt til ett nytt turmål. Vi har lagt til turbeskrivelser som enkelt kan få oss ut på turer i nærmiljøet.

Noen av turene er like fine både vinter og sommer.

HVORDAN BLI MED:

· Last ned den gratis app'en "Trimpoeng" fra App Store eller Google Play, søk etter Trimpoeng. I app'en kan du da registrere deg og registrere dine turer.

· Velg konkurranse; På tur i Bæverfjord 23-24, og meld deg på.

· Før du starter på turen, slår du på GPS (posisjon) på telefonen, velger turmål, og du får opp kart og en kort turbeskrivelse.

· Når du kommer innenfor radiusen for turmålet, trykker du på "sjekk inn", og du får det antall poeng som turen gir. Generelt anbefales det å åpne appen og velge turmålet når det er god mobildekning og før turen starter. 

Har du sjekket inn på en post uten mobildekning, kommer det en melding om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen er innenfor dekning igjen. Det er viktig å ikke avslutte eller logge ut av appen. Gjør du det blir ikke poengene registrert. Får du problemer, kontakt oss (Rita Settemsdal 41410967 eller Eva Sæterbø 91711310).

Registrering av bruker og deltakelse er gratis for alle. Etter endt trimår vil det bli premiering som tidligere.

Trimgruppa ønsker alle et godt nytt trimår.

Powered by Labrador CMS