ANNONSE:

Sort og grønn plakat angående teknikk-kurs for ungdommer

Vi ønsker at treningsivrige ungdommer skal få muligheten til å få mer kunnskaper, samt trene fornuftig og skadeforebyggende. Dermed tilbyr vi nå enda et kurs, denne gang et teknikk- kurs for ungdommer 15- 18 år i Surnadal og omegn!

Kurset blir førstkommende søndag 26. mars kl 12.00- ca 14.00, og blir holdt av personlige trenere Ingun Løseth og Jan Helge Uggedal.
Kurset vil bestå av både en teoretisk og en praktisk del. I teoridelen blir det litt informasjon om treningsprogram, oppvarming, sett, repetisjoner, nivåbasert trening, sunne holdninger og kildekritikk. I den praktiske delen vil det bli gjennomgang av baseøvelsene knebøy, markløft og benkpress.

Bindende påmelding innen fredag 24.03.23 på epost: post@atleta.no.
Gratis for medlemmer, 150,- for ikke- medlemmer. Beløpet Vippses til 112802 ved påmelding. Husk å merk betalingen med navn, etternavn og hva det gjelder.

Husk treningsklær og drikkeflaske. Vel møtt! Ønsker du å vite mer om hva du får på Atleta?Se vår hjemmeside www.atleta.no, og følg oss på Instagram og Facebook for de nyeste oppdateringene.

Hilsen Marit og Elisabeth

Powered by Labrador CMS