ANNONSE:

Åpen dag på Atleta 10. mai.
Åpen dag på Atleta 10. mai.

Åpen dag på Atleta onsdag 10. mai

10. mai er Verdens aktivitetsdag, eller «Move for Health Day» som dagen heter internasjonalt, og blir markert verden rundt hvert år.

Ferske tall fra Norges Idrettshøgskole og FHI viser at hele 80% av nordmenn sitter stille i 8 timer eller mer hver dag, og av de er det bare tre av ti som oppfyller de nye anbefalingene for fysisk aktivitet!Vi på Atleta vil dermed oppfordre akkurat deg som bor i Surnadal, Rindal og omegn til å komme på Åpen Dag her på Atleta 10. mai mellom kl 12:00- 20:00. Om det er for å ta ei treningsøkt, delta på en gruppetime eller flere, sjekke ut våre fasiliteter, melde deg inn eller bare komme for en prat, er du hjertelig velkommen😃 Det blir gratis drop- in, gruppetimer, frukt og kaffe.Det er satt opp ekstra gruppetimer denne dagen.

Gruppetimene du kan velge mellom er:

09:20: Spinning 30 min med Ann- Kristin

10:00: Styrke 30 min med Ann- Kristin

10:30: Uttøying og avspenning med Ann- Kristin

16:15: Pilates 60 min med Marit

16:30: Spinning 45 min med Andreas

17:30 YogaBalanse 60 min med Eli

18:45: Styrke 60 min med Åse

Se mer informasjon om gruppetimene på «Timeplan» via vår hjemmeside www.atleta.no. Er du ikke medlem på Atleta, men ønsker å prøve en eller flere av gruppetimene denne dagen, er det påmelding til epost post@atleta.no. Da det hender at det er venteliste på noen gruppetimer, er det lurt å ikke vente for lenge med å melde deg på! 😊

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg siste nytt, faginnhold, kampanjer og happenings.

Velkommen til en aktiv og sosial dag hos oss på Atleta!

Hilsen Marit og Elisabeth»

Powered by Labrador CMS