Surnadal Kunstforening:

Haustlys

Surnadal Kunstforening inviterer til utstillinga

HAUSTLYS

I GALLERI FINSTUÅ, SURNADAL KULTURHUS

Det blir åpning lørdag 26. nov. 2022 kl. 13.

Tema for denne utstillinga er KORTREIST, GJENBRUK OG REDESIGN.

Disse stiller ut:

Surnadal Fotoklubb

Fotoklubben i Surnadal har vært aktiv i mange år og har mange dyktige fotografer blant sine medlemmer. De deltar med mange spennende bilder, bl.a. med lokale og kortreiste motiver.

Bjørn Ove Fjærli

Kunstneren Bjørn Ove Fjærli var fra Surnadal og han gikk dessverre bort tidligere i år. Han var en kunstner med en stor produksjon, som stilte ut i kunstforeninga ved flere anledninger. I samarbeid med familien får vi stille ut og selge deler av Bjørn Oves produksjon. Han var en kunstner som tok i bruk mange forskjellige materialer og sto for gjenbruk i rikt monn.

Emil Bråten

Emil er fra Ålvundeid i Sunndal og skaper kunstverk av gjenbrukt metall, det kan være av gammelt bestikk eller bestanddeler fra industrien eller maskiner.

Han stiller med små jernfugler laget av bestikk, og et dragehode er også blant de redesignede gjenstandene som stilles ut.

Se instagram: nordic_metal_creations

Sasha Stabell

Sasha bor i Ålesund og lager ringer og smykker av gamle sølvskjeer, under mottoet «Sølv er så mye mer enn bare andreplass».

Interessen for sølvtøy minker, med ved å redesigne bestikk til nye produkter, ønsker Sasha Stabell å gjøre gamle sølvskjeer aktuelle igjen.

Smykkene hans har allerede blitt svært populære, ikke minst etter mye medieomtale den siste tida.

www.boyd.no

Utstillinga Haustlys er åpen i perioden 26. nov. – 10. des. 2022.

Powered by Labrador CMS