Tom Godtland, Inga Dalsegg og Camilla Løften ønsker alle velkommen til torgdag. Det blir mulighet for å komme under tak på Rindal næringspark, men også på Dalalåven og 3 Venner, med mer.

Torgdagen flyttes til Rindal næringspark

På grunn av elendige værmeldinger for lørdag er det nå tatt en avgjørelse om å flytte lørdagens torgdag i Rindal inn under tak i Rindal næringspark.

Publisert

Tom Godtland, som organiserer torgdagen, forteller at avgjørelsen om å flytte arrangementet ble utsatt i det lengste, men nå er det ingen tvil lenger. Deltakere begynte å melde seg av fordi det er meldt regn hele dagen og sterk vind i tillegg. Da var det ingen annen mulighet enn å flytte. Dette blir første gang i historien at torgdagen i Rindal arrangeres innendørs.

Hallen i Rindal næingspark er klar for innrykk igjen.

God plass i næringsparken

Alle utstillerne får plass i den store hallen i Rindal næringspark. Der blir det også muligheter til å få kjøpt mat, det blir bord og benker der inne, og inngang blir skiltet, sier Godtland.

Trollheimsbrass og Blæst'n blir med og spiller litt i næringsparken også.

Det eneste problemet med denne løsningen er at det er begrensa med parkeringsplasser ved næringsparken, så noen må kanskje regne med å måtte parkere et stykke unna. Men nå blir det i alle fall gode parkeringsmuligheter i Rindal sentrum, og det er fortsatt mange gode grunner til å legge inn en stopp der også.

3 Venner, Dalalåven og El-Watch har åpent

3 Venner har åpent hele dagen og kvelden. Dette er siste mulighet til å se Rindal kunstlag sin utstilling med Gørild Bruaset på 3 Venner. Kunstutstillingen blir nemlig tatt ned lørdag kveld, før torgdagspuben begynner.

Dalalåven har som vanlig åpent som en del av Kulturvøkku-programmet, det samme med Rindal skimuseum og Brukt og Bakels. I tillegg har El-Watch åpen dag, som annonsert. Bortsett fra dette er det flere som har åpent og gode tilbud i Rindal sentrum denne dagen, utenom selve Kulturvøkku-programmet.

Inga Dalsegg kommer med flere nyheter på torgdagen. Det nyeste som allerede er på plass er kattetrykk. Disse er trykt i bare 8-10 eksemplarer, og håndmalt i ulike farger slik at alle er unike. Disse har hun solgt mange av, og på torgdagen kommer enda flere nyheter, lover Inga.
Powered by Labrador CMS