Politiet i Surnadal melder:

Stjålet verktøy kom til rette samme kveld

Publisert Sist oppdatert

Fredag kveld meldte politiet i Møre og Romsdal på X om tyveri av verktøy fra en håndverksbedrift i Surnadal. Senere samme kveld skrev avisa Driva at saken allerede var oppklart (pluss-sak). Driva skriver at det var håndverksbedriften Snekker- og malerservice som ble utsatt for tyveriet, og at daglig leder Janis Balandins retter en stor takk til politiet for at de fant utstyret.

Politibetjent Maja Lo ved Surnadal politistasjon opplyser til Trollheimsporten at som følge av åstedsundersøkelse hos hpndverksbedriften fikk politiet en ransakelsesbesluting på en privat adresse i Surnadal. På denne adressen ble det stjålne verktøyet funnet allerede fredag kveld. Politiet i Surnadal tar tak i saken igjen i dag, og det vil bli gjennomført avhør, sier Lo.

Lørdag fikk politiet melding om en mistanke om promillekjøring i Surnadal. Det førte til at en person ble tatt med til Orkanger for blodprøvetaking. 

Natt til søndag rykka politiet i Surnadal ut etter ei melding om husbråk. Politiet ønsker ikke å si noe om hvor, eller hva den saken dreide seg om.

Powered by Labrador CMS