Joe's gatekjøkken avvikler drifta

Etter litt over to års drift avvikles Joe's gatekjøkken i Rindal. Denne uka holder de åpent for å selge ut det siste av matbeholdninga.

Publisert Sist oppdatert

Joeriza Espeland åpnet gatekjøkkenet i mai 2019. Nå avvikler hun drifta. På bedriftens facebookside skriver hun at vogna er solgt til Tingvoll. Drifta i Rindal avsluttes senest 31. juli. Innehaveren ber om forståelse for at menyen er litt redusert når de nå selger ut så mye som mulig av matlageret, så langt beholdningen rekker. De har fortsatt hamburgere, fish & chips og kebab på menyen.

Espeland forteller at avgjørelsen om å selge vogna ble tatt fordi familien skulle flytte. Flyttinga er riktignok utsatt, men nå gleder hun seg til å kunne ha vanlig arbeidstid og få mer fritid sammen med familien. Hun synes det er trist å slutte, men det er ikke til å legge skjul på at et har vært mye jobb med gatekjøkkenet, ikke minst mye helgearbeid.

På facebook takker Joe's alle kundene, først og fremst rindalinger, hyttefolk og forbipasserende, som har kjøp mat og støttet den lille bedriften. Mange skiver i kommentarfeltet at de vil savne gatekjøkkenet i Rindal.

Powered by Labrador CMS