ANNONSE:

Ut i Trollheimen – Ut på tur – Meld deg på

Rindal pensjonistlag inviterer til tur. Vi starter torsdag 3. juni. Så blir det tur torsdag 10. juni, mandag 14. juni, torsdag 17. juni, torsdag 24. juni og mandag 28. juni. Flere turer fra 22. juli blir annonsert senere.

Oppmøtested er Rindal sentrum, ved lokalene til iTrollheimen, kl. 11.00. Dersom noen har behov for skyss til møtestedet, kan de hentes av Rindal pensjonistlag. Så kjører vi til Hølstoin, til parkeringsplassen ved Langvatnet.

Her overtar iTrollheimen. De som ønsker det, blir hentet av ATV. Vi andre går innover, ca. 10 minutter etter grusvei til Trollheimstunet. Er det dårlig vær blir vi inne i oppvarmet lavvo. Blir det godvær kan vi være ute. Her blir det samtaler, historier og musikk, - og ikke minst god servering. iTrollheimen ved Åse Børset og Gøran Bolme tar seg av oss på beste måte. Britt Grete Moen serverer både kaffe og varm mat.

Retur blir kl. 14.00.

Nå kan du melde deg på innen 25. mai til Johanne Løset. Si fra om hvilken dag som passer best for deg. Du vil bli oppringt med tilbud om plass.

Johanne har tlf.: 915 74 948, e-post: jo-loes@online.no

Her er ingen øvre aldersgrense for å være med. Vil du ha med egen ledsager, er dette i orden. Du behøver heller ikke være medlem i Rindal pensjonistlag for å melde deg på. Turene er gratis for deltakerne. Vi har søkt og fått penger fra Stiftelsen DAM for å finansiere prosjektet Ut i Trollheimen.

Vi i prosjektgruppa, Gudrun Moen, Jostein Grytbakk, Johanne Løset, Magne Løset, Oddvin Meland og Helene M. Nergård ønsker vel møtt til trivelige turer!

Powered by Labrador CMS