Lagbilde i to rekker, blå og hvite drakter framfor sponsorskiltet på Sagene Amfi. Den fremste rekka av spillere har køllene på isen mot fotografen.
Arrangørlaget Sagene Puck og gjestende lag Surnadal Blades. Fra pausen under en uformell treningskamp da Trollheimsporten var på besøk.

Sagene Puck inviterer til vinterfest

Sett av lørdag 27. januar. Da planlegger distriktets ishockeyentusiaster igjen å skape vinterfest med hockeyturnering på dagtid og hockeypub om kvelden.

Publisert

Lørdag 27. inviterer Sagene Puck til hockeyturneringen med det høytidelige navnet Rindal Winter Classic Open 2024. Dette blir det 3. Winter Classic de arrangerer.  

Foreløpig har 10 lag meldt sin interesse, de kommer fra Surnadal, Værdal, Frøya, Hitra, Trondheim og Støren. Kampoppsettet er enda ikke klart, men mye av det som foregår utenfor hockeybanen er klart. 

Oversiktsbilde over Sagene Amfi tatt under en kamp fra turneringa i 2019, sola er på tur ned bak åsen og spillerne på banen kaster skygge.
Bilde fra Rindal Winter Classic Open 2019. I år arrangeres hockeyturneringen for 3. gang.

Hockeygjengen vil gjerne framsnakke grunneieren, Bård Bakken som åpner låven sin for spillere og publikum denne dagen. Det er også han som stiller jorda, der banen og hvilebua ligger, til disposisjon for Sagene Puck. I låven skal Rindal IL sitt herrelag holde åpen kiosk og vil selge grillmat til inntekt for sin treningsleir før sesongstart kommende vår. Sagene Puck har også fått innvilget skjenkebevilling i låven, det er det Bolme Pensjonat som har ansvar for. 

Lagleder i Sagene Puck, Odd Inge Kvernberg, ønsker at så mange som mulig kommer innom på Sagene denne dagen. Det er gratis inngang, men støtt gjerne herrelaget til Rindal IL ved å handle i kiosken. Og du kan bli hele dagen og få med både innledende gruppespill og semifinaler og finalen, eller du kan stikke innom akkurat når det passer deg. Uansett kan du varme deg på låven.

Hockeyspiller står ved vantet og viser fram kølla si.
Odd Inge Kvernberg er leder i Sagene Puck, han håper mange kommer innom og skaper god stemning når de skal arrangere turnering.

I tillegg til aktiviteter på og rundt banen på dagtid, blir det hockeypub på 3 Venner om kvelden.

De har faste treninger på tirsdag og torsdag. Da Trollheimsporten var på besøk,  hadde arrangørlaget treningskamp mot nabolaget, Surnadal Blades. Blades skal også delta på Rindal Winter Classic 2024.

Lagbilde i to rekker med keeperen liggende foran, hvite drakter framfor sponsorskiltet på Sagene Amfi. Noen med hjelm og noen uten, alle har kølla med seg.
Sagene Puck. Bak f.v: Odd Inge Kvernberg, Tore Løset, Ole Bjørn Grytbakk, Magnar Løset. I midten: f.v: Emil Børset, Oddbjørn Aune, Mali Løset, Ole Smevoll, Lasse Skjølsvold, Bjørn Løset. Foran: keeper Espen Wilhelmsen.
Lagbilde i blå drakter og med hjelm på hodet. På isen i kveldsmørket med lyskastere i bakgrunnen.
Surnadal Blades: bak f.v: Janis Balandis, Felix Hoem, Nils Langli, Siver Kvande. Foran f.v:: Elvijs Makaris, Knut Bergli, Torstein Snekvik.
Spiller fra Sagene Puck  framfor målet, bilde er tatt like før han skyter pucken i mål.
Ole Bjørn Grytbakk får snart pucken i mål. Ingen holdt telling på målene, så resultatet av treningskampen er uvist, men fotografen registrerte minst to mål av herr Grytbakk.
Hockeyspillere fra begge lag sitter på benken i hvilebua. på veggen over dem er det ei hylle fylt med hockeyskøyter.
Mali Løset, Emil Børset, Felix Hoem og Nils Langli.
Hockeyspillere fra begge lag sitter på benken i hvilebua. på veggen over dem er det ei hylle fylt med hockeyskøyter.
F.v: Espen Wilhelmsen, Janis Balandis, Ole Bjørn Grytbakk, Tore Løset, Oddbjørn Aune og Knut Bergli.
portrett av gutt i hvitkledd hockeyskjorte som har tatt av hjelmen og har rim på øyevippene
Emil Børset var yngstemann på banen denne kvelden.
Dame i fullt hockeyutstyr venter ved vantet på sin tur på isen.
Mali Løset har lenge vært eneste dame i distriktets hoyckeymiljø.
Mann i blå skjorte med nummertrykk og med skjegg i hvilebua i pausen med hjelm på hodet og hockeykølla i fanget
Knut Bergli, er leder for Surnadal Blades.

.

to spillere på isen kjemper om pucken mens 3 spillere i bakgrunnen følger med
Kamp om pucken.
Nærbilde i fullt keeperutstyr.
Espen Wilhelmsen
Magnar står på kne på iset og knyter lissene på skøyta si.
Magnar Løset

.

panoramabilde som viser hele hockeybanen og spillere fra begge lagene i aksjon. det er kveldsmørke, men banen er opplyst av flomlys.
Fine forhold på Sagene Amfi denne kvelden. Det er åpent for alle, men dersom du ikke vil spille med de erfarne hockeygutta og -damen, bør du holde deg unna isen på treningskveldene tirsdag og torsdag. (Dette er et redigert panoramabilde som er sammensatt av to bilder.)
Lagbilde i to rekker, blå og hvite drakter framfor sponsorskiltet på Sagene Amfi. Den fremste rekka av spillere har køllene på isen mot fotografen.
Sagene Puck og Surnadal Blades trener ofte sammen. Denne kvelden hadde de treningskamp, og siden rindalingene var overtallige, ble Sondre Bjørnstad, i mørkeblå drakt, ulånt til Surndalingene.
Powered by Labrador CMS