ANNONSE:

Nye gruppetimer ved Bakken helse

Da er høsten i anmarsj og flere velger å kry innendørs for å trene og holde seg i form. Denne uka starter vi derfor opp igjen med formiddagstimer ved Bakken Helse.

Torsdager kl 12.00 (oppstart 15. oktober) leder fysioterapeut Hedvig en gruppetime som vi har valgt å kalle MSB. Dette blir en time med fokus på basisøvelser for å bedre mobilitet, styrke og balanse.

Mandager kl 11.00 (oppstart 19. oktober) leder fysioterapeut Isabel en rolig gruppetime med fokus på bevegelighet og tøying. Denne timen gir deg en pause i hverdagen, hvor målet er å øke bevegeligheten, minske eventuelle smerter og få økt energi.

Begge disse timene er lagt opp og ledet av fysioterapeut og passer for alle, uansett alder, kjønn og fysisk form. Har du smerter eller «vondter» så kan alle øvelsene tilpasses den enkelte.

Vi oppfordrer alle som besøker vårt senter om å følge våre retningslinjer for smittevern, og møt til trening kun om du er helt frisk. Det er også fint om du kan ta med egen matte, hvis du har. Vi har fortsatt noen pent brukte matter til salgs for en billig penge.

Ta kontakt med oss i klinikkresepsjonen for å få ordnet med tilgang og et abonnement som passer for deg. Velkommen!

Tekst: Bakken Helse

Powered by Labrador CMS