ANNONSE:

Midnatt

Bli med Dompen Reiser på tur

Bodø, Lofoten og Kjerringøy venter

- Velkommen til Bodø, Kjerringøy og Lofoten, sier Bodil Tafjord i Dompen Reiser AS. 30. juni inviteres det til 7-dagers tur der opplevelsene vil stå i kø. Det er Trollheimen Turbuss som tar ansvaret for transporten, og Ole Magne Ansnes i Dompen Reiser AS vil sørge for guiding under hele turen.

Dompen Reiser med sete på Grøa i Sunndal har drevet med reisevirksomhet i mange år. Selskapet eies og drives av de nevnte Tafjord og Ansnes, og det har vært mange turer i inn- og utland, enten som arrangører eller med-arrangører.

Flor & Fjære utenfor Stavanger, Rosendahl, Kjeåsen, Bodø med Kjerringøy, Sandefjord og Åsgårdsstrand, Det norske brenneriet i Grimstad, Liverpool, Kitzbühel, Seefeld (VM på ski) og Llandudno i Wales – alt dette har stått på programmet de siste årene.

- Vi trives på tur, og nå ser vi fram til sju flotte dager på tur nordover i landet, der vi skal ha fire overnattinger i Bodø. I tillegg blir det overnattinger underveis begge veier, altså totalt seks overnattinger, sier Bodil Tafjord.

Bodø

Dompen Reiser var også på tur til Bodø i 2020, men nå utvides programmet med en heldags utflukt til Lofoten. Det blir tidlig morgen med ferje fra Bodø til Moskenes. Der ute skal reisefølget innom både museer, kafeer, Eliassen rorbuer og litt av hver annet.

- Dette blir en helt ny opplevelse for Dompen Reiser. Vi gleder oss til denne dagen i Lofoten, sier Bodil Tafjord.

I prisen for turen inngå middager hver dag og lunsjer alle dager unntatt den siste dagen i Bodø. Ellers blir det tur ut til Kjerringøy og guiding der, vakre Mjelle står på programmet og det samme gjør Norsk luftfartsmuseum. Der står to kunnskapsrike guider og venter på oss. Videre blir det tid til turer på byen i Bodø, og kanskje dukker midnattssola opp?

Kjerringøy

Det skal heller ikke bli kjedelig på veien til og fra Bodø. Visst er det langt, men det blir stopper/overnattinger i Mosjøen, Mo i Rana, Brønnøysund, Snåsa og Inderøy. Dette inkluderer også Torghatten og Den Gyldne Omvei.

Totalprisen er på 15.900 kroner. 3300 kroner kommer i tillegg for den som vil ha enkeltrom.

- For økonomien for den reisende, er dette veldig oversiktlig. Så å si alt er inkludert. Her skal vi kose oss skikkelig, sier Bodil Tafjord.

Det er bare å kontakte Bodil på telefon 909 96 685 eller e-post til bodil.tafjord@hotmail.com. Be om program og/eller meld deg på. Det er fortsatt noen ledige plasser.

Når det gjelder reiseruten, går bussen fra Oppdal via Sunndal og Surnadal – før reisen til midnattssolens rike starter på ordentlig.

 VELKOMMEN PÅ TUR, hilser Bodil og Ole Magne!

Ole Magne Ansnes og Bodil Tafjord
Buss
Buss
Blomster, hage og strand
Mosjøen
Saltstraumen
Torghatten
Ferge
Powered by Labrador CMS